Şu sıralar Alice Müzikali ile izleyici karşısına çıkan Serenay Sarıkaya önce ayna karşısında kendinden geçti sonra ise kalça dansı yaptı. Alice Müzikali’nin setinden paylaşım yapan Sarıkaya, siyah bluzüyle dikkat çekti.

Alice Müzikali ekibi oyundan sonra da eğlenmeye gitti. Serenay Sarıkaya bu eğlencede kendini tutamadı. Kalça dansı yapan Serenay’ın keyifli hallerine beğeni yağdı.
Serenay Sarıkaya’nın dansına yorum yapanlardan bazıları ise “Meedo görmesin” dedi.
ŞEYMA SUBAŞI’NIN SEVGİLİSİ PEŞİNDE
Şeyma Subaşı’nın eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi bu sıralar Serenay Sarıkaya’nın peşinde. Meedo olarak tanınan Mısırlı iş insanı, geçtiğimiz hafta Serenay Sarıkaya’nın 33 hafta önce paylaştığı bir fotoğrafına yorum yapmıştı.
#Alice ekibiyle oyun sonrası eğlenmeye devam eden Serenay Sarıkaya’dan kalça dansı… pic.twitter.com/HhImfvc3Z2
— ÇapaMag Magazine (@CapaMagMagazine) May 10, 2022
YORUMLAR